به گزارش پایگاه خبری آهننیوز، محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در ارائه گزارش هیئتمدیره به مجمع عمومی فوقالعاده صاحبان سهام در خصوص افزایش سرمایه برای سال منتهی به ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۰ گفت: این افزایش سرمایه بهمنظور احداث نیروگاه سیکل ترکیبی، خرید ۵۰ دستگاه لوکوموتیو، جبران مخارج انجامشده بابت مشارکت در افزایش سرمایه شرکتهای سرمایهپذیر و جبران مخارج بابت سرمایهگذاریهای صورتگرفته بوده است.
محمد یاسر طیبنیا افزود: به دلیل محدودیتهای ناشی از قطعی سراسری برق در کشور و تحت تأثیر قرار گرفتن تولید در شرکت و اینکه انرژی الکتریکی پیشنیاز مهم در توسعه صنعت است و هزینههای سنگین توقف خطوط تولید فولاد ناشی از قطعی برق است، شرکت فولاد مبارکه درصدد احداث نیروگاه سیکل ترکیبی است تا تولید برق در نیروگاه سیکل ترکیبی با ظرفیت اسمی ۹۱۴ مگاوات ساعت و ظرفیت عملی ۷۵۰ مگاوات ساعت را محقق کند تا زمینه افزایش تولید ۵۰۰ هزار تن تختال دیگر را عملیاتی کند.
او تأکید کرد: انعقاد قرارداد خرید ۵۰ دستگاه لوکوموتیو دیزل الکتریک با شرکت مهندسی و ساخت لوکوموتیو مپنا برای تسهیل حملونقل و جابهجایی محصولات خود در شبکه ریلی کشور کاهش هزینههای حمل (تعداد ۲۹ دستگاه در سال ۱۴۰۱ و تعداد ۲۱ دستگاه در سال ۱۴۰۲ و مجموعاً ۵۰ دستگاه) از دیگر دلایل این افزایش سرمایه است.
طیبنیا افزود: پرتفوی سرمایهگذاری شرکت فولاد مبارکه اصفهان، یک پرتفوی استراتژیک در راستای تحقق سیاستهای مدون بر مبنای نقشه راه سرمایهگذاری شرکت است؛ سیاستهایی نظیر خریدوفروش سهام مشارکت در افزایش سرمایه شرکتهای سرمایهپذیر و ... با انجام تحلیلهای استراتژیک در زنجیره تولید فولاد در گروه فولاد مبارکه انجام میگیرد.
او با بیان اینکه مشارکت در افزایش سرمایههای شرکتهای سرمایهپذیر نیز با هدف حفظ درصد سهامداری و در راستای تحلیلهای فوقالذکر صورت میگیرد، گفت: سیاست تکمیل زنجیره تولید در سطح گروه منجر به تسهیل عملیات افزایش تولید و درنتیجه افزایش سودآوری میگردد و همچنین شرکت فولاد مبارکه اصفهان قصد دارد بهمنظور تحقق اهداف شرکتهای زیرمجموعه در راستای افزایش سرمایههای در نظر گرفته شده آنها بخشی از منابع حاصل از افزایش سرمایه پیشنهادی را صرف مشارکت در افزایش سرمایه شرکتهای سرمایهپذیر کند.
طیبنیا تأکید کرد: فولاد مبارکه اصفهان در این افزایش سرمایه همچنین قصد جبران مخارج بابت سرمایهگذاریهای صورتگرفته را دارد و این در حالی است که در حوزههای زیرساختی و زیربنایی در صنعت فولاد کشور گامهای بلندی برداشته و علیرغم اعمال تحریمها و محدودیتهای بینالمللی طی سالهای گذشته، امروز به نقطهای رسیده که این تحریمها را مدیریت میکند و با حمایت از نخبگان و شرکتهای دانشبنیان نقش مهمی را در این عرصه ایفا میکند.
انتهای پیام/
نظر شما